activiteiten in saint-hubert

Ontdek de regio met een golfkarretjeHuur één van de twee unieke golfkarretjes en ga op ontdekkingstocht doorheen het Heuvelland. De karretjes zijn geschikt voor 4 personen en kunnen met een volle accu tot 45 kilometer afleggen. Beleef de prachtige streek en de unieke natuur in volkomen ecologische en veilige wagentjes. Een originele én vooral ook fijne manier om met het gezin, vrienden of collega’s een stukje Heuvelland te ontdekken.

Meer info op www.debeze.com

In de voetsporen van de familie WelvaertDe eigen kweek route begin je in Saint-Hubert Wijtschate met een koffie en een ‘shit of mouse’ taart!

 

Meer informatie kun je vinden op de website van Heuvelland Toerisme.

woensdagkaarting

Heb je zin in een spelletje manillen dan ben je op woensdag in Saint-Hubert aan het juiste adres. Iedere woensdag om 18u00 is er kaartwedstrijd waarbij er geloot wordt met wie je aan tafel gaat zitten.

Na drie spelletjes wordt het resultaat genoteerd en wanneer iedereen klaar is worden de winnaars bekend gemaakt. Deelname is 2,5 euro en afhankelijk van het aantal tafels wordt het aantal winnaars bekend gemaakt die een geldprijs ontvangen.

Spring gerust eens binnen op woensdag of een andere dag voor meer info.

WEBSITE CREATION | MARKITA DESIGN STUDIO